Än yy tee

Kuusankosken Teatterin nuorisoteatteriryhmä esittää:
Än yy tee

Än yy tee on kantaesitys ajasta ja sen hukkaamisesta. Mihin meidän aika menee? Mitä aika meille tekee? Kun meininki on ihan tik tak ja yolo, miten meidän lopulta käy? Sulaako jäätikkö, tuleeko ryppyjä vai toteutuuko unelmat? Ja miksi aina on niin jäätävä kiire?

Lavalla nähdään seitsemän 18-21-vuotiasta nuorta, joiden ääni kuuluu vahvana läpi esityksen. Esitys on toteutettu devising-tekniikalla eli aihelähtöisesti. Ryhmä aloitti kokoontumiset elokuussa 2023 ja käsitteli syyskauden ajan aihetta monipuolisesti muun muassa keskustellen, improvisoiden, kirjoittaen ja kohtauksia tehden. Ryhmän ohjaaja Karolina Eklund-Vuorela on kirjoittanut käsikirjoituksen nuorten tuottaman materiaalin pohjalta.
 
Esityksessä kuullaan terveiset tulevaisuudesta, mietitään mitä kaikkea mahtuu minuuttiin ja vietetään hyvin hyvin tavallista päivää, vielä kun pystytään. Koska tik tak tik tak, kello käy. Aika loppuu. Tik tak tik tak.

Ohjaus ja käsikirjoitus: Karolina Eklund-Vuorela


Lavalla: Iina Jaakkola, Iina Lagus, Inkeri Niemelä, Aamu Ojapalo, Milla Pohjonen, Ella Runni, Ilona Salminen
 
Ensi-ilta Luolanäyttämöllä perjantaina 19.4. klo 19

Muut esitykset:
la 20.4. klo 15
su 21.4. klo 15
to 25.4. klo 19
pe 26.4. klo 19

Liput:
Peruslippu 10 €
Tukilippu 20 €
Kannatusyhdistyksen jäsenet ja alle 18-vuotiaat 5 €

Lippuvaraukset tekstiviestitse numeroon 040 196 2448.
Lipunmyynti tuntia ennen esitystä ovelta.
Peruslippu ja tukilippu myynnissä myös Netticketin verkkokaupassa (siellä hinta sis. palvelumaksun), alennuslippu vain ovimyynnissä.

Nuorisoteatteriryhmän toimintaa ovat tukeneet Minela-säätiö, Parik-säätiö, Kymintehtaan työväenyhdistys ry, Voikkaan työväenyhdistys ry ja Kuusankosken Sosiaalidemokraatit ry.