Punaisen Kievarin pidot

Lokakuussa burleski ja teatteri yhdistyvät Kuusankosken Teatterissa, kun Lappeenranta Burleski ry tuo säihkettä ja kimallusta valaisemaan pimeää syksyä Punaisen Kievarin Pidot
-burleskinäytelmänsä vierailuesityksellä!

Punainen Kievari on sään pieksemä ja unohdettu, vähän vinksahtanut ja repsahtanut paikka kivisen taipaleen takana, minne vain harva matkailija eksyy. Kievaria ja sen antimia rautaisella otteellaan pyörittää aikoinaan maailmaa valloittanut ja sydämiä särkenyt eilispäivän kuuluisuus mahtimamma Lady Rose. Kun eräänä iltana paikalle tupsahtaa kulkuri, herättää se koko uinuvan kievarin eloon nostaen samalla esiin muistot Lady Rosen entisestä elämästä. Miten mahtaa käydä Lady Rosen ja hänen rähjäisen kievarinsa, kun mennyt kohtaa nykyisyyden?

Kievarin uskomatonta tarinaa kertomaan on valjastettu kaakon upeimmat burleskiesiintyjät Kouvolasta, Haminasta ja Lappeenrannasta. Punaisen Kievarin väestä olisi kovin ihanaa, jos myös sinä olet pukeutunut parhaimpiisi, säihkyen ja kimaltaen kuin tähdet yötaivaalla, mutta toivotamme sinut tervetulleeksi juuri sellaisena kuin sinä olet.

Lappeenranta Burleski ry perustettiin elokuussa 2018 edistämään ja tekemään näkyväksi burleskikulttuuria Etelä-Karjalan alueella tarjoamalla erilaisia työpajoja, tanssikursseja ja muuta toimintaa burleskin ystäville, sekä järjestämällä burleskiesityksiä niin tapahtumina kuin tilausesityksinäkin. Yhdistyksen järjestämät burleski-illat ovat tunnettuja siitä, että yksittäiset burleskiesitykset nivoutuvat yhdessä mukaansatempaaviksi tarinoiksi. Punaisen Kievarin Pidot on ainutlaatuinen, koko illan burleskinäytelmä. Tietoa Lappeenranta Burleski ry:stä sekä ajankohtaisista tapahtumista ja työpajoista löydät osoitteesta lappeenrantaburleski.webnode.fi tai Facebookista ja Instagramista @lappeenrantaburleski.

Punaisen Kievarin pidot -burleskinäytelmä Kuusankosken Teatterin Teatterisalissa lauantaina 21.10. klo 19

Liput:
Peruslippu 24 €
Alennuslippu 21 €

Lipunmyyntitiedot löydät täältä.